Η Δέσποινα Λεμονίτση θα εμφανίζεται από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο “ORA” στο Θησείο

Το τηλεοπτικό μουσικό σόου «The Voice of Greece» ήταν η αφετηρία για να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο της στο τραγούδι. Το ταξίδι στο σόου ήταν μια μοναδική εμπειρία για αυτή. Τα ταξίδεψε σε κόσμους πρωτόγνωρους. Οι κριτές της έδωσαν ώθηση να προχωρήσει και ο κόσμος την αντάμειψε στέλνοντάς την μέχρι τα ημιτελικά.

Το κορίτσι από τον Ωρωπό, η Δέσποινα Λεμονίτση, φοιτήτρια της Μαθηματικής Σχολής, έχει μπροστά της ένα λαμπρό μουσικό μέλλον. Ο μέντορας της Πάνος Μουζουράκης το δήλωσε και δημόσια. Τη συμβούλεψε να προχωρήσει στο τραγούδι και να μην το εγκαταλείψει γιατί έχει μια μαγευτική φωνή που υπόσχεται πολλά και μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα στο ελληνικό τραγούδι.

Και η Δέσποινα άκουσε την προτροπή του. Έτσι  και  με τη βοήθεια  του Πάνου Μουζουράκη.  από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο, η Δέσποινα Λεμονίτση ανοίγει και επαγγελματικά τα φτερά της σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι, που όλοι ευχόμαστε να είναι μακρινό και πλούσιο σε επιτυχίες, ώστε να καταξιωθεί στο μουσικό στερέωμα.

Η Δέσποινα θα εμφανίζεται στο bar restaurant «Ora» στο Θησείο, στην οδό Ερμού & Άστιγγος 13-15, στο νέο αυτό στέκι με θέα την Ακρόπολη,  από το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου. Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Πάνος Σουρούνης, βρήκαν την «ΟRA» και στήσανε τρία διαφορετικά μουσικά προγράμματα με πρωταγωνιστές 15 νέους ερμηνευτές που είναι ικανοί να φέρουν με την ενέργεια και τις φωνές τους, γρηγορότερα την Άνοιξη γύρω μας. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο  θα εμφανίζονται όλα τα παιδιά του Πάνου Μουζουράκη από το «The Voice», σε ένα φαντασμαγορικό μουσικό θέαμα το οποίο επιμελείται ο ίδιος ο γνωστός καλλιτέχνης. Η Δέσποινα θα ερμηνεύει δέκα γνωστά  ελληνικά και ξένα τραγούδια με την υπέροχη σαγηνευτική  φωνή της.

Το Bar Restaurant «Οra»  είναι  ένας νέος  εξαιρετικός χώρος, σε ένα  αισθητικά μαγευτικό περιβάλλον, με υψηλού επιπέδου service και   προσιτές τιμές για όλους εκείνους που θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους ή το φαγητό τους, με καλή μουσική, μέχρι τις  12 τα μεσάνυκτα.

Εκεί, λοιπόν,  θα συναντήσουμε την όμορφη όσο και σεμνή, ταλαντούχα Δέσποινα Λεμονίτση, για να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές.