Μιχάλης Χασιώτης: Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά

Ο  τόπος χρειάζεται αυτούς που μπορούν να υπηρετήσουν με ανιδιοτέλεια τα συμφέροντά του. Αυτούς που πάντα είναι δίπλα στους πολίτες και αγωνίζονται για την επίλυση των προβλημάτων τους τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης Ωρωπού κ. Μιχάλης Χασιώτης, το Σάββατο 18 Μαΐου, κατά την προεκλογική  ομιλία του, ενόψει των Δημοτικών εκλογών στην πλατεία Ηρώων στα Νέα Παλάτια, παρουσία δεκάδων στελεχών και φίλων του ΚΚΕ.

Σε μια επιτυχημένη συγκέντρωση με πλήθος κόσμου που κατέκλεισε από νωρίς την πλατεία, ο κ. Χασιώτης άσκησε δριμεία κριτική σε όσους διεκδικούν την ψήφο των πολιτών με «θα» και με ψέματα. Σε όσους δεν υπερασπίστηκαν τα συμφέροντα του λαού και δεν έκαναν τίποτα για να αναπτυχθεί ο Τόπος. Τους ανύπαρκτους σωτήρες που κράτησαν στάσιμο τον Ωρωπό.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού  στηλίτευσε τη στάση  της Δημοτικής Αρχής αλλά και της Αντιπολίτευσης για το Ντουμάνι, τα διόδια, τους συμβασιούχους και το ξεπούλημα των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Δήμου σε ιδιώτες.

Στην εκδήλωση μίλησε η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ κα Αφροδίτη Ρέντζου, η οποία στην ομιλία της άσκησε κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στα κόμματα της Αντιπολίτευσης  για την πολιτική που ασκούν σε βάρος του λαού και υπέρ της ολιγαρχία των λίγων.

Η κα Ρέντζου ζήτησε οι κάλπες της 26 ης Μαΐου να γεμίσουν με τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης, με το κόκκινο γαρύφαλλο και των Ευρωεκλογών με το ψηφοδέλτιου του ΚΚΕ.

Επίσης μίλησε ο εκπρόσωπος της ΚΝΕ κ. Παν. Καραούλας.