«Σεισμός» στη μεγαλειώδη πολιτική συγκέντρωση του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση

 

Σεισμός! Αδιαχώρητο! Μια από τις πιο μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις όλων των εποχών, υποψηφίων Δημάρχων στον Ωρωπό, πραγματοποίησε, σήμερα, Κυριακή 14 Απριλίου, στον πολυχώρο Atlantis, o Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα ο Δημότης» Θωμάς Ρούσσης κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του.

Ο χώρος, όσο μεγάλος και αν είναι,  αποδείχτηκε μικρός για να χωρέσει τόσο πλήθος που από νωρίς είχε κατακλύσει κάθε γωνιά της αίθουσας, αλλά και του αύλειου χώρου, για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.  Τα χαμόγελα περίσσευαν σε μια πραγματική γιορτή της δημοκρατίας. Σε μια γιορτή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης και η σύζυγός του υποδέχτηκαν έναν-έναν ξεχωριστά τους παρευρισκόμενους με τους οποίους αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις. Δίπλα τους, όλοι οι νυν Δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και νέοι που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο δημιουργώντας μια ισχυρή ομάδα νίκης.

Ο  Θωμάς Ρούσσης ανέβηκε στο βήμα εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών σε μια αίθουσα που ξεχείλιζε από παλμό και έντονα συναισθήματα, με το Δήμαρχο να ξεσηκώνει το κοινό με τη φράση «Φίλες και φίλοι μαζί ξεκινήσαμε πριν από πέντε χρόνια και μαζί συνεχίζουμε τον ωραίο αγώνα».

Ο Δήμαρχος  Ωρωπού κατά την ομιλία του τόνισε: «Είμαστε η Παράταξη που κέρδισε τις εκλογές  πριν από πέντε χρόνια και αλλάξαμε παγιωμένες καταστάσεις που είχαν βαλτώσει τον τόπο αλλαγής καταστάσεων. Είμαστε η παράταξη των έργων.  Έργα που έδωσαν άλλη πνοή  στον Ωρωπό σε μια εποχή οικονομικής κρίσης  και μαρασμού. Πήραμε χρήματα που μετουσιώθηκαν σε έργα που ολοκληρώθηκαν, ολοκληρώνονται ή δρομολογήθηκαν. Τα έργα είναι η αλήθεια, που δεν διαπραγματεύεται, γιατί έχουμε κάνει έργο που είναι χειροπιαστό. Πιστώσεις για έργα ύψους 85 εκατ. ευρώ. Αυτή είναι η απάντησή μας στα fake news και στα ψεύτικα προφίλ που ακολουθούν την τακτική της λασπολογίας. Το ίδιο έκαναν και πριν από πέντε χρόνια. Και τότε κερδίσαμε τις εκλογές και τώρα θα κερδίσουμε τις εκλογές».

Και πρόσθεσε: «Ο ψηφοφόρος μπορεί να συγκρίνει το έργο μας με το έργο άλλων δημαρχιακών θητειών. Ο ψηφοφόρος αντιλαμβάνεται. Η αντιπολίτευση δεν ψήφισε ούτε ένα έργο, γιατί  δεν σκέφτεται  τον τόπο. Αλλιώς θα έπρεπε να ψηφίσει  τα έργα, έστω ένα. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάρουν την εξουσία. Αν  δεν κερδίσουν ούτε τώρα  έρχεται ο πολιτικός τους αφανισμός. Εμείς δεν θα πέσουμε στο επίπεδό τους. Το έργο μας είναι ορατό, έχουμε πρόγραμμα γνώση και εμπειρία. Πετύχαμε πολλά, έχουμε όμως να κάνουμε ακόμα  πολλά, σε ένα μεγάλο σε έκταση δήμο, που όμως  είναι μια μικρή κοινωνία».

Ο κ. Ρούσσης είπε ότι «Ο λαός μας έχει κρίνει ως τους πιο κατάλληλους. Μαζί ξεκινήσαμε μαζί συνεχίζουμε. Έχουμε βάλει σταθερές βάσεις για κάθε Δημοτική Ενότητα».

Ανέφερε ότι θα επισκεφτεί όλες τις Δημοτικές Ενότητες και θα μιλήσει ανοιχτά με τους πολίτες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Στα πέντε αυτά χρόνια της θητείας μας ίσως κάναμε και λάθη γιατί όποιος δουλεύει κάνει και λάθη. Όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει τίποτα. Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε πράξη ό,τι υποσχεθήκαμε για το καλύτερο του τόπου μας».

Ο κ. Ρούσσης εμφανώς συγκινημένος από τις εκδηλώσεις του κόσμου είπε πως Πάντα μου αρέσει το ταξίδι των εκλογών γιατί με τιμούν πολλοί άνθρωποι με την παρουσία τους και πορευόμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι. Μαζί πορευόμαστε και μαζί θα φέρουμε τη νίκη.

Ο κ. Ρούσσης παρουσίασε όλα τα ονόματα που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Συνολικά 151  υποψηφίους, λέγοντας «Στο ψηφοδέλτιο έχω επιλέξει ανθρώπους με κοινό όραμα που έχουν διακριθεί ο καθένας στον τομέα του. Άτομα με εντιμότητα, ήθος και ικανότητα να προτείνουν λύσεις. Πάνω από όλα επέλεξα συνεργάτες που αγαπούν το τόπο που ζουν και δραστηριοποιούνται εδώ κοινωνικά, επαγγελματικά και αποτελούν εγγύηση. Ατομα νέα σε ηλικία και ιδέες που συνθέτουν το ανανεωμένο ψηφοδέλτιό μας.  Η ομάδα μας είναι πιο δυνατή από ποτέ, ενωμένη και παρούσα. Δεν παίζει  ρόλο η κομματική ταυτότητα του καθενός. Εμείς δεν κοιτάμε δεξιά αριστερά αλλά μόνο  μπροστά. Για τον Ωρωπό μας, τον Τόπο μας.

Και κατέληξε «Είμαστε όλοι εδώ. Δεν περισσεύει κανείς. Είμαστε όλοι ίσοι, εσείς είστε η δύναμή μας.  Σας ευχαριστώ  που με στηρίζετε και πρέπει να ζήσουμε αυτό που μα αξίζει. Να έχουμε ένα δήμο ανθρώπινο σε τροχεία ανάπτυξης. Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει όσα τεχνάσματα και καταγγελίες κι αν γίνουν. Καλό αγώνα σε όλους».

Τον Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση προλόγισε η υπεύθυνη της ΚΕΔΩ κα Σουλτάνα Μαμμή, ενώ την ίδια ώρα στο video wall η Ειδική Σύμβουλος του Δημάρχου κα Ανδριάννα Λαμπαδαρίδου είχε επιμεληθεί βίντεο από τις πιο σημαντικές στιγμές της Δημαρχιακής θητείας του.