Εξοστρακίζουν στα «Ορεινά» τους ανεξάρτητους στο Δ.Σ. του Δήμου Ωρωπού

Στα τελευταία έδρανα της Αντιπολίτευσης στα  «ορεινά»  θέλουν να εξοστρακίσουν τους Ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους, του Δήμου Ωρωπού.

Ο Πρόεδρος  του Σώματος  κ. Στ. Γκικάκης, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε στους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους ότι από την επόμενη συνεδρίαση θα πρέπει να κάθονται στα τελευταία έδρανα μετά την Αντιπολίτευση.

Πρόκειται για τους ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Ανδρέα Γαζβινιάν και Νίκο Τζεβελέκο.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Νίκου Τζεβελέκου, ο οποίος αρνήθηκε να αλλάξει τη θέση του λέγοντας «δεν πάω πουθενά» και ακολούθησε έντονη λογομαχία με τον κ. Γκικάκη ο οποίος επέμενε στην αλλαγή της θέσης.

Ο κ. Ν. Τζεβελέκος είπε στον κ. Γκικάκη ότι θα πρέπει πρώτα να βάλει τάξη σε όλες τις παρατάξεις κι ότι αυτό χρειάζεται αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας του Δ.Σ. κατά συνέπεια και σχετική απόφαση του σώματος.

Ο κ. Στ. Γκικάκης απτόητος δήλωσε: «Ωραία θα αλλάξω τον κανονισμό».

Στη Βουλή οι ανεξάρτητοι βουλευτές κάθονται στα «ορεινά», δηλαδή εκτός των Κοινοβουλευτικών παρατάξεων. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να ισχύσει και στο Δήμο Ωρωπού. Μόνο που αυτό δεν θα πρέπει να συμβεί με τρόπο και διάθεση εκδικητική, αλλά με ομοφωνία για την ευταξία στη λειτουργία του Σώματος. Αρκεί βέβαια πάντα να ισχύσει για όλους και όλα  ο κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.